FAQ

meest gestelde vragen & antwoorden

Verzending van de charms kan met postzegels €2 (eigen risico) of met via Post NL met track&trace voor €4,10 in Nederland, of ophalen in Groningen.

 

Verzending  Post NL naar je adres €8,70 of naar een afhaalpunt €8,20 in Nederland. Europa €16 naar adres. Door de Brexit verzenden wij niet naar de UK.

Dit betreft allemaal verzekerde verzending met track&trace. Ophalen kan in Groningen.

Dat is mogelijk. Europa €16 naar adres. Door de Brexit verzenden wij niet naar de UK.

Dit betreft allemaal verzekerde verzending met track&trace.

Tot en met maat 40 is de junior versie van de Air Force 1 mogelijk, grotere maten vanaf maat 40,5 tot 52,5 is de volwassen versie van de Air Force 1 en daarom +€25. Dit geldt ook voor de Nike Blazers, Air Force 1 Mid.

Voor de Air Force 1 Shadow en Dunk zijn alle maten gelijk.

Check voor je besteld altijd goed je maat, omdat het een custom product is accepteer ik geen retour. Het ontwerp wordt namelijk helemaal op maat en naar wens gemaakt. 


Conform de algemene voorwaarden neemt Custom Islands geen sneakers retour. Controleer voor je besteld altijd goed je maat, omdat het een custom product is accepteer ik geen retour. Het ontwerp wordt namelijk op maat en naar wens gemaakt. Onder bepaalde voorwaarden kunnen sneakers die Custom Islands in haar webshop aanbiedt toch retour genomen worden.

Alle Nikes worden met de beste producten gecustomized. Hierdoor zijn ze waterbestendig.

Wat ik nog heel erg aanraad om te bestellen zijn deze shields. Schoenen creasen tijdens het inlopen nou eenmaal. En als de ondergrond creast, creast de bovenlaag (leerverf) ook bij sommige. Het is belangrijk dat je een shield draagt bij de eerste keer dragen, tijdens het inlopen vormt de schoen naar je voet. Trek de schoenen ook met beleid 1 voor 1 uit, trek ze niet uit met de andere schoen. 

 

Na verloop van tijd is het mogelijk dat ondanks met de crease protector de schoenen gaan creasen. Hier is Custom Islands niet verantwoordelijk voor. Dit is het risco van custom sneakers. Custom Islands is niet verantwoordelijk voor hoe jij met de schoenen bent omgegaan of andere schade.

Custom sneakers: de levertijd bedraagt 3-6 weken voor de custom sneakers.

Omdat deze producten op maat worden gemaakt kan het zijn dat lever- en productietijden afwijken. Indien dit het geval is wordt de koper hiervan op de hoogte gesteld.

 

Ready to ship en overige producten: De levertijd bedraagt uiterst 5 werkdagen.

 

Heb je de schoen voor een specifieke datum nodig? Mail dan naar info@customislands.nl

Alle customs zijn met de hand gemaakt, voor elke schoen wordt er ruim de tijd genomen. Kwaliteit gaat bij ons boven kwantiteit.

Dat kan zeker, bij de pagina Create your own kan jij je eigen design doorgeven. 

Samen maken wij jouw droomschoenen waar!

Bij de pagina Tips&Tricks is alle informatie te vinden.

KOM JE ER TOCH NIET UIT?

Neem contact met ons op via het contactformulier en we zullen al je vragen zo snel mogelijk beantwoorden

mijn werk

tips

FAQ

retourbeleid

contact